facebook

На Львівщині п’яний син жорстоко забив до смерті стареньку матір

На Львівщині правоохоронці затримали чоловіка, який до смерті побив матір. Як встановили працівники поліції, 62-річний мешканець міста Самбір на момент скоєння злочину перебував у стані алкогольного сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

_3_theodysseyonline.com

Так, у Самбірський відділ поліції 15 січня близько опівдня надійшло повідомлення від 38-річного місцевого мешканця про те, що померла його бабця, 86-річна мешканка одного з сіл Турківського району, котра тимчасово проживала у місті Самбір.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці виявили на тілі померлої численні травми.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився син померлої, 62-річний мешканець Самбора. 14 січня близько шостої вечора між ним та його матір’ю виник конфлікт, під час якого зловмисник схопив металеву трубу і жорстоко побив жінку. Від отриманих травм пенсіонерка померла. На момент скоєння злочину чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.

З місця події правоохоронці вилучили знаряддя вбивства – металеву трубу та дерев’яну палицю.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Судово-медична експертиза виявила на тілі померлої: закриту черепно-мозкову травму голови з внутрішніми крововиливами, множинні садна та синці на тілі, перелом лівої стегнової кістки, тридцять переломів ребер з двох сторін, перелом щитовидної кістки, перелом лівої руки.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Чоловіку загрожує до 10 років тюрми. Проводиться досудове розслідування.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...