facebook

Матір, яка заморила дітей голодом у Києві, не вийшла на зв’язок с судом

Засідання довелось перенести.
Апеляційний суд Києва переніс засідання щодо розгляду апеляційної скарги на запобіжний захід у вигляді арешту для Владислави Трохимчук, яка залишила двох малолітніх дітей на самоті на дев’ять днів.

394561f5d646f595749ca15a85a5347d

Як повідомляє кореспондент ТСН з суду, засідання перенесли на 23 січня, і це третє перенесення розгляду скарги на арешт Трохимчук.

Владислава вже не вперше відмовляється від конвоювання безпосередньо до судової зали. Каже, що боїться за своє життя. Чому сьогодні підозрювана не з’явилась на відеозв’язку, не знає навіть її адвокат Віктор Чевгуз.

Журналістам пояснив, що з’ясовуватиме це питання завтра, коли зустрінеться з підзахисною. Затримана каже, що не хоче їхати до суду, бо начебто постійно отримує погрози на свою адресу – і особисто, і через SMS-повідомлення.

Подробиці цих погроз адвокат розкривати не захотів. Як раніше повідомлялося, у Києві жінка залишила двох малих дітей удома на дев’ять днів без догляду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Її 1-річний син загинув, а життя його 2-річної сестрички врятували медики. Уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба згодом повідомив подробиці допиту горе-матері у прокуратурі.

За словами жінки, вона не думала, що діти можуть померти. Суд обрав для жінки запобіжний захід у вигляді 2 місяців тримання під вартою без права на заставу, їй загрожує ув’язнення на 8 років.

Захист підозрюваної вимагає змінити запобіжний захід на домашній арешт та збирається домогтись умовного покарання для Трохимчук.

Сама жінка часково визнає провину, однак звинувачує свекруху, якій начебто довірила дітей на цей термін.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...