facebook

Розвідка: Бойовики переміщують сили з Чечні та боєприпаси

На тимчасово окупованих територіях Донбасу бойовики переміщують  підрозділи зі складу бригади оперативного призначення з Чечні та боєприпаси до зенітних установок, гранатометів та мінометів.

d65f59d-ch

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Новоайдарський напрямок. З Алчевська до району н.п.Весела Гора переміщено підрозділи зі складу 46 окремої бригади оперативного призначення (Грозний, Чечня, комплектується переважно чеченцями) Федеральної служби військ національної гвардії РФ”, – повідомили у ГУР.

На Донецькому напрямку передовим підрозділам противника, що діють на напрямках н.п.Опитне, Піски, Мар’їнка та Красногорівка доставлено боєприпаси до зенітних установок, гранатометів та мінометів.

Також підтверджено використання противником об’єктів інфраструктури Донбасу для ремонту військової техніки та накопичення запасів паливно-мастильних матеріалів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зокрема, територія колишнього ВАТ “Стахановський феросплавний завод” використовується як ремонтно-відновлювальна база військової техніки 2 АК (Луганськ) ЗС РФ.

“В ангарах підприємства на ремонті знаходиться близько 30 одиниць артилерійських систем (122-мм гаубиці Д-30, 120-мм СГ “Нона-С”, 122-мм САУ “Гвоздика”)”, – повідомили у розвідці.

На території колишньої бази районного агропостачання у н.п.Амвросіївка здійснюється дообладнання складу паливно-мастильних матеріалів, зокрема, встановлюються додаткові ємності для зберігання палива.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...