facebook

ТОП-4 речі, які притягують чоловіків

Ці поради зроблять вас найпривабливішою! Повідомляє сайт Наша мама

Коли ти смієшся або посміхаєшся.
У той час, як дівчатам подобаються саме задумливі чоловіки, хлопців, як правило, навпаки, притягують усміхнені, сміхотливі дівчата. Знаєш, коли ти здаєшся йому найбільш красивою? Коли ти щаслива і це відображається на обличчі. Доброзичливий вираз обличчя – знак того, що ти готова до спілкування.

rte5t6565456

Коли ти в тебе немає потреби в ньому, але хочеш його.
Якщо ти поставишся до нього трохи прохолодно – так, ніби й без нього добре, він їстиме з твоїх рук. Це парадокс, перевірений часом. Для чоловіка немає нічого більш бажаного, ніж незалежна дівчина, яка, втім, виявляє до нього інтерес.

Коли ти ведеш себе жіночно.
Чи помічала ти, що в дні, коли на тобі одягнуте плаття, інтерес хлопців збільшується в рази? Дивно, але факт: більшість представників сильної статі привертають “дівочі штучки” – тобто все те, що недоступно їм, чоловікам.

Коли фарбуєш губи червоною помадою.
Тейлор Свіфт знає, що робить. Недавнє дослідження показало, що на губи з червоною помадою хлопці дивляться в середньому на 3, 7 секунд – довше, ніж на будь-який інший колір. Так що якщо хочеш, щоб він очей не міг відвести від твоїх соковитих губ і марив про поцілунок, купи собі червону помаду і “носи” її частіше. На сайті Наша мама ви знайдете завжди цікаві та корисні новини для матусь та дітей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...