facebook

Найгучніші зіркові провали, які шокували світ

Здається, в них ідеальне все: манери, пластика, зовнішність. Але і у зірок бувають проколи.

rihanna-denim-thong-top-600x453

Ріанна. Одна з витівок Рі шокувала усіх, а особливо фанатів, яким довелося це пережити! Дівчина буквально проїхалася сідницями по головах своїх фанів! Напевно вона просто вирішила ефектно потрясти дупцею… Однак не розрахувала, що виступає на прозорому місточку і з-під низу це виглядало дещо непристойно!

Мадонна. Мало того, що артистка затримала концерт на три години, вийшла на сцену напідпитку, так ще й обклала усіх присутніх трьохповерховим матом. Сказати, що фанати були шоковані, – нічого не сказати! Та цього року, поп-діва встигла відзначитися аж цілих два рази.

Наступний інцидент стався в барі. Артистка вирішила дати  імпровізований концерт. Під добрим градусом залізла на барну стійну та почала там витанцьовувати, приспівуючи. Добре, що не гепнулася!  Але, на те вона і поп-королева, щоб їй прощали всілякі п’яні витівки…

Джастін Бібер. Кумир всіх малолітніх дівчаток завжди вирізнявся своєю нестабільною психікою. Але, коли він кинув у фанатів мікрофон, бо ті не захотіли його слухати, Джастін перевершив самого себе! Потім, звичайно, хлопець виправдовувався, мовляв, я хотів з ними поговорити, а вони так пищали, що жодного слова не було чутно! От так бідний Джастін страждає від слави, а фанати від нього!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...