facebook

Загризли до смерті. Подробиці жахливої смерті чоловіка від зубів чотирьох вівчарок

У селі кажуть, що пси кусали місцевих щонайменше чотири рази протягом останнього року.

У селі Кучаків на Київщині чотири вівчарки просто розірвали чоловіка, який йшов на роботу. 80-річний власник собак забув замкнути хвіртку і вони вискочили на вулицю. В селі розповідають, що це вже не перший випадок, коли ці пси нападають на перехожих.

b468c9aa184ce25f6cba2aaa8baaa8fb

Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.19:30.

Оксана Медін, родичка Володимира Томіліна, показує місце, де він загинув. Сніг уже встиг припорошити сліди боротьби чоловіка та чотирьох великих псів.

“Він від больового шоку, мабуть, помер, бо у нього на руках повигризали м’ясо, одні кістки позалишалися”, – говорить Оксана Медін.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Півтора року Володимир прослужив у зоні АТО. Вернувся неушкодженим. Працював охоронцем. На Святвечір приїхав до мами, а зранку мав бути на роботі, у столиці. Трагедія сталася просто в Оксани на очах.

“Він лежить бідний – дві собаки з однієї сторони, дві з іншої. Вони піднімають його і – об землю” – згадує родичка загиблого Оксана Медін.

Коли чоловік ішов на залізничну станцію, на нього напали чотири німецькі вівчарки. Вискочили з подвір’я, огородженого високим парканом. Власник псів – 80-річний дідусь просто не замкнув хвіртку, розповідають сусіди.

“Вони їх годували мішком кісток раз на тиждень, чотири вівчарки. Як ви рахуєте, можуть вони бути неагресивними?”, – каже друг загиблого Василь Гошта.

За останній рік, кажуть у селі, це вже четвертий напад цих псів на перехожих. Сусід загиблого Євген Репа також свого часу відчув на собі укуси собак. Показує шрами від щелеп на нозі. Хлопцю вдалося видертись на дерево і викликати поліцію. Проте собаки і далі нападали на людей. “Вони (господарі собак) тут не живуть, вони тут наїздом. А собаки виконували роль охорони. Це четвертий випадок у селі. Ні сільська рада, ні дільничний – жодного рішення”, – нарікає друг загиблого Василь Гошта.

Собак пристрелили місцеві мисливці в присутності поліції. Власника допитали, проте не затримували. Запобіжний захід не застосовували. Відкрили кримінальне провадження за статтею про навмисне вбивство, але з позначкою про можливість нещасного випадку. Нині правоохоронці розслідують, у яких умовах утримували собак, чому вони вибігли на вулицю та загризли людину. Про це повідомив речник поліції Київщини Микола Жукович.

У Володимира Томіліна залишилися двоє маленьких доньок.

“Дітям батька не буде, мені – сина немає, а жінці – чоловіка немає”, – плаче мати загиблого Ганна Томіліна.

Більше подробиць дивіться в сюжеті Ігоря Бондаренка.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...