facebook

Зірка “Шерлока” виявився далеким родичем Конан Дойля

Актор Бенедикт Камбербетч, відомий за роллю Холмса у серіалі “Шерлок” виявився далеким родичем письменника Артура Конан Дойля.

85488_w_700

Про це повідомляє Fox News.

Історики провели ряд досліджень архівних даних та виявили генеалогічні зв’язки зірки кіно із автором книг про відомого детектива. Зокрема, їх поєднує спільний предок, який жив у 17 столітті – герцог Ланкастерский, четвертий син короля Едварда III, Джон Гонтський. Аристократ виявився родичем Камбербетча у сімнадцятому поколінні. Крім того, дослідники знайшли спорідненість родового дерева актора із королівською родиною.

Нагадаємо, раніше портал “Знай.ua” повідомляв, що найбільшу популярність у сфері кіно отримала нова серія “Шерлока” – на початку року прем’єра серіалу із Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі побила всі можливі рекорди переглядів на телебаченні. Зокрема, продовження історію про відомого детектива із книг Артура Конан Дойля подивилися тільки у Великобританії щонайменше 8 мільйонів 100 тисяч глядачів. Відомо, що це складає третю частину від загальної глядацької аудиторії. Настільки зацікавити людей під час свят змогли хіба що новорічні феєрверки, а також заставка зворотнього відліку часу – їх переглядали близько 11 мільйонів 600 осіб.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...