facebook

15 дивовижних новинок в українській музиці

Пісні цього тижня принесуть вам багато щастя. І не дивно – музиканти намагалися завершити рік тільки позитивом. Радіо 24 пропонує вашій увазі щотижневу рубрику про новинки в українській музиці.

20ee1091c2fff1a3cd233b950db2271065f0583e

СКАЙ – Я тебе люблю

Рок-гурт представив пісню, з якою побореться за право представляти Україну Євробаченні. Слова і музику треку “Я тебе люблю” написав Олег Собчук.

До створення пісні також були залучені 37 учасників Симфонічного оркестру Національної Телерадіокомпанії України.

Над цією піснею ми працювали близько року і з самого початку ми знали, що така пісня створена саме для Євробачення, – розповів лідер гурту Олег Собчук.

Друга ріка – Монстр

Валерій Харчишин співає про романтичного монстра, якому ночами жадає відддати своє серце. Презентація “Монстра” відбулася у соцмережі “ВКонтакті” й одразу ж розлетілася інтернтом.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Хто ж цей загадковий милий монстр – слухайте в пісні.

ТНМК – Різдво – рок-н-рол

Гурт “Танок на майдані Конго” у своїй новій композиції розповідає про переваги Рідзва над Новим роком. Пісня була написана в Карпатах.

Колись давно ми відпочивали в Карпатах і Ігор Пелих повів весь натовп колядувати. Для нас, харків’ян, це було ніби й новим, але, водночас і подорожжю у власне минуле, такий собі привіт пращурам від нащадків. З того Різдва наші пріоритети в новорічних святах змінилися, – розповів Олександр “Фоззі” Сидоренко.

Kozak System – Різдвяна балада

Київські фолк-рокери презентували нову пісню на католицький Святвечір. Це кавер на композицію гурту Банита Байда “Різдвяна Балада”.

Музиканти називають цю пісню “абсолютно нестандартним різдвяним треком”, який символізує народження нової України.

Плесо – Море

Львівські інді-рокери презентували один з останніх треків свого майбутнього міні-альбому. Це перша пісня гурту “Плесо”, де зазвучали синтезатори.

“Мабуть, це перший наш трек, який можна назвати танцювальним. Хоча ми не ставили перед собою завдання робити танцювальну музику. Наступні треки, які незабаром з’являться, також мають подібне звучання”, – розповів сайту MusicInUa гітарист гурту Ігор Дзіндзьо.

Kolos&Brothers – Пісня щастя

Kolos&Brothers – сайд-проект учасників гурту “Фіолет”. Хлопці випустили новий трек на 29-річчя фронтмена луцького рок-колективу Сергія “Колос” Мартинюка. Музикант розповідає про місто його дитинства Дубно.

У цьому треку скороминущі зблиски мого дитинства, рідного міста, звісно, батьки і вдячність їм за хороші старти, – каже Сергій.

Ptakha – Сон

Етно-проект Ptakha потішив меломанів атмосферною композицією, в основу якої лягла старовинна українська колискова “Ой ходить сон коло вікон”. Дівочий квартет помітно змінив мелодію оригіналу і вийшло надзвичайно красиво.

Дівчата зараз живуть у Львові та Лондоні, тому працюють дистанційно і самостійно творять свій музичний продукт: пишуть, міксують та продюсують пісні. З кожним наступним треком гурт рухається в бік електроніки.

Bandura Style – Jingle Bells українською

Музичний проект Bandura Style виконав українською популярний хіт Jingle Bells. Слова для українського варіанту пісні написала поетеса Оксана Боровець. Вона й займається проектом розвитку бренду бандури в Україні Bandura Style.

Брудні – Сонце зайде

Київський грандж-рок гурт презентував кліп на свій перший сингл “Сонце зайде”. Ролик розповідає поліцейського, який утілює образ чоловіка із подвійними життєвими стандартами. З одного боку, він спокійний і строгий сім’янин, з іншого – аморальний любитель нічних пригод.

LETAY – Світ чекає

Харківський гурт LETAY візьме участь у національному відборі пісенного конкурсу “Євробачення 2017”. Рокери оприлюднили лайв-відео на пісню “Cвіт Чекає”, при цьому поєднали одразу два варіанти композиції – україно- та англомовний.

The Elephants – Засинає весь світ

Інді-рокери із Сум презентували казково-зимовий україномовний трек “Засинає весь світ”. Погодьтеся, у молодих хлопців Діми і Влада велике майбутнє!

[О] – Чую

Трішки електроніки. Ловіть експериментальний трек від проекту музикантів О. Каспрова та О. Чернишової під назвою [О].

My Freequensea – До вільного моря

Пісня столичного проекту – про неординарних особистостей, які шукають самовираження.

“Вільне море – це вільне середовище, до якого прагнуть люди. Вільне море – це середовище, де кожна людина може бути почута, де кожна людина – це особистість, де кожна людина важлива!” – розповів музикант Дмитро Соляник.

Familia Perkalaba – альбом “Daraba”

Івано-франківський етно-проект презентував 12 пісень, написаних “високо у горах у старій гуцульській хаті”.

Культовий Оркестр радості и Щастя знов піднімається Із глибин на поверхню! І це є радісною Новинам такого складного року, – кажуть музиканти.

Моє море – альбом “Забери мене”

Червоногорадський гурт “Моє море” після цілого року насиченої роботи представив свій перший міні-альбом під назвою “Забери мене”. Шість пісень платівки – дуже різнобічні. Це і композиції соціального спрямування, так і романтичні твори про любов, яка, на думку музикантів, обов’язково врятує світ.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...