facebook

Державні установи позбавляють житла за допомогою корупційних схем!

Я, Кошелівський Віталій Миколайович, 1986 р.н. Звертаюсь до Вас в надії отримати розуміння та допомогу, за допомогою корупційних схем мою сім’ю лишають житла. Будь-ласка, не будьте байдужими, мені потрібна будь-яка допомога!

85566d2cc25f42f888992c0c7fd2c5aa

Моя мати, Кошелівська Валентина Іванівна, 1954 р.н., тяжко працюючи двірником, взявши на себе зобов’язання та відповідальність працювати зранку до ночі протягом багатьох років, отримала квартиру в 1997 роцi за адресою м. Київ, вул. Шовковична 7а, кв.4. Постало питання офіційного отримання належних документів на це майно. Було звернення до ЖЕКу-301, до якого приписаний даний будинок, а саме до начальника даної установи, щоб належним чином під його контролем оформили усі документи. Керівництво ЖЕКу вимагало фінансову винагороду за свою “роботу” в розмірі $3000 (три тисячі доларів США). Не вважаючи справедливим «вимагання» грошей за чесно отриману квартиру, а також, оскільки, моя родина, на жаль, не мала такої великої суми грошей, було прийнято рішення спробувати оформити все самостійно згідно чинного законодавства. Після того, як ми відмовились від будь яких корупційних схем, ми зустріли необґрунтований законом опір під час оформлення документів у різних інстанціях.

Будинок в якому ми проживаємо перебував у занедбаному стані і був виділений для заселення двірників та інших слабо захищених верств населення.

В 2003 р. на нашу родину подають позов до суду, за рішенням якого постало б питання про виселення. Завдяки вчасно поданому зустрічному позову та прозорості ситуації суд відхилив позов підприємства “Липкижитлосервіс” і своїм рішенням зобов’язав оформити документи. В 2004 р. вищеописана ситуація повторюється. На нас знову подають позов до суду і, як результат, ще одна виграна справа нашою родиною. В наступні роки, майже до 2015 року , компанія “Липкижитлосервіс”, КП Житлоінвест та фізична особа Кожан В.О. за допомогою судових установ та найрізноманітнішими способами перешкоджали в оформленні документів на майно, перешкоджали спокійному існуванню за даною адресою, робили протиправні дії, спрямовані на моральний та психологічний тиск на нашу родину. Ми зверталися до різних інстанцій, але, у зв’язку з тим, що фігуранти даної багаторічної справи мають можливість чинити противоправні дії на високому посадовому рівні, жодна з організацій, в які ми зверталися, не змогла дати опір, спираючись на букву закону, та згідно цих обставин допомоги ми не отримали.

Будинок був переданий компанії КП Житлоінвест, яка починає капітальний ремонт будівлі. В 2009 році з’являється позов від гр. Кожан Вячеслав Олександрович 1964р.н., який ніби-то профінансував ремонт нашої квартири, а саме перечислив кошти в розмірі 391 285 грн. (на той час приблизно 77500$) і компанія повинна була віддати Кожану квартиру за договором. Ремонт квартири — це фікція і робився він тільки на папері! На час проведення косметичної реконструкції будинку наша родина не покидала квартири.Так як ремонт робився нами ще в 1997р. Ми відстояли свої права в суді! Але йому (Кожану В. О.) вдалося незрозумілими шляхами, використовуючи корупційні схеми, 19.08.2016 оформити документи за допомогою ухвали, яку винесла суддя Васильєва Н.П. в Печерському суді та 15.12.2016р. Кожан В.О., переслідуючи цілі збагатитися за чужий кошт, продав квартиру за 149 175 гривень (приблизно 5600$), Кітайгоровській Тетяні Іванівні, нагадую, що квартира знаходиться по вул. Шовковичній 7а, поряд з будинком ВРУ і наразі риночна вартість аналогічної квартири сягає близько 2 500 000 грн. (приблизно 92000$).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В понеділок 26.12.2016р. до мене прийшли «нові» власники «на папері» з юристами та поліцією, хотіли ламати двері, але наша сім’я відстояла напад. Ви часто купуєте квартиру, яку навіть ніколи не бачили? Все це фікція!

В сторону моєї родини від Кожана В.О. звучали погрози судовими позовами! Кожан В.О. являється засновником ряду організацій, які ведуть будівельну, фінансову, торговельну, адміністративну діяльність прогятом багатьох років. Ці організації були учасниками багатьох скандальних дій з метою заволодіння приміщеннями і спорудами по всій Україні. Приймав участь в корупційних схемах між посадовими особами та організаціями (Уся інформація отримана в мережі інтернет). Наприклад: ТОВ “Міжрегіональний експертно-правовий центр” оцінив вартість майна в 149 175грн. в договорі купівлі-продажі на цю квартиру. Експертиза не проводилась офіційно!
Навіть в ситуації з продажею..

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...