facebook

Наркомани організували притон із чітким розподілом обов’язків

Поліція ліквідувала наркопритон у Маріуполі. Під час обшуку поліцейські застали вдома не тільки власника, а й п’ятьох його наркозалежних гостей.

PM583image004

Вилучений шприци із залишками опію, посуд та інгредієнти. Зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність відразу за двома статтями Кримінального кодексу України. Наркопритон поліцейські виявили в одному з приватних будинків Лівобережного району міста.

На документування незаконної діяльності підслідного у поліцейських пішов не один день. Зловмисник застосовував конспіративні заходи: часто міняв телефонні картки, ніколи не запрошував до хати випадкових знайомих. «На момент прибуття правоохоронців, крім господаря в літній кухні було ще п’ятеро наркозалежних осіб.

Побачивши поліцейських, вони спробували втекти через тильну частину двору, але були затримані», – розповідає Артем Топалов, оперуповноважений Маріупольського відділу поліції.

Маріупольський відділ поліції ГУ НП України в Донецькій області повідомляє, що у приміщенні були виявлені і вилучені три медичні шприци різного об’єму з речовиною темно-коричневого кольору, 15 таблеток, одна ампула медпрепарату, пляшка, частково заповнена прозорою рідиною, і поліетиленовий пакет з компонентами маку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...