facebook

11-річний криворізький школяр облився бензином і підпалив себе

Про це повідомляє «Перший Криворізький»

«Троє хлопців – двоє одинадцяти і один 15-ти років – з Авангарду і Мар’янівки (Криворізький район) після перегляду відео українського блогера Саші Шапика, яке набрало мільйон переглядів на youtube, вирішили вчинити точно також.

hm1w0puqbqy

Одинадцятирічний підліток облився бензином і підпалив себе. Все знімали на відео його товариші. Автор оригіналу скандального ролика відразу після того, як його підпалили, стрибнув у воду, але в криворізькому випадку все закінчилося більш трагічно. Самоподжигатель з важкими травмами потрапив до реанімації, хоча після того, що сталося встиг прийти додому, намазатися маззю від опіків і навіть трохи поспати. «Швидку» викликали лише після того, як біль посилилась. Розслідуванням інциденту займається Криворізький відділ поліції».

– В даний час дитина з 60% обпаленого тіла знаходиться в опіковому центрі 8-ї міської лікарні Кривого Рогу. Є інформація, що потерпілий почав готуватися до самоподжогу ще за два тижні до того. Вирішується питання про притягнення батьків потерпілого підлітка до кримінальної відповідальності за ч. 1 ст. 166 КК України (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування), – зазначила сайту «Дніпра вечірнього» інспектор Криворізького відділу поліції Оксана Брунецкая.

vb5fsartzzq

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...