facebook

Корольова вирішила судитися з СБУ

Співачка Наталія Поривай (відома на естраді як Наташа Корольова) подала позов з вимогою скасувати рішення Служби безпеки України про заборону в’їзду їй в Україну на п’ять років.

smi-natasha-koroleva-rasstaetsya-s-tarzanom_1

«На розгляді в окружному адміністративному суді міста Києва знаходиться позов від громадянки Російської Федерації Наталії Поривай, яка просить визнати протиправним та скасувати рішення Служби безпеки України про заборону їй в’їжджати на територію України терміном на п’ять років», – повідомила прес-служба окружного адміністративного суду Києва.

За даними прес-служби, суд за цим фактом порушив справу і призначив судове засідання на 16 березня 2017 року.

Нагадаємо, 21 жовтня СБУ заборонила в’їзд в країну Наташі Корольовій на п’ять років. Сама співачка досить бурхливо відреагувала на заборону і пообіцяла боротися за право в’їзду в Україну.

«Зараз ми (з адвокатом – Ред.) готуємо ноту протесту, потрібно зробити довіреності, потрібно все перевести, я ж не можу в’їхати в країну, буде займатися цим адвокат, який знаходиться там. Це (заборона на в’їзд – Ред.) зроблено без підстав. Для мене це проблема, тому що мене розділили з сім’єю. Під цим рішенням немає ніяких фактів. Те, що мені ставлять в провину, це ніяким чином документально ніде не зафіксовано, тому ми хочемо правомірним способом оскаржити цю річ, якщо закон в Україні ще працює», – заявила Корольова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...