facebook

У Києві сталося жахливе потрійне вбивство: чоловік розчленував рідних і застрелився

У Києві в одній з квартир багатоповерхівки на вулиці Антонова поліція виявила останки кількох людських тіл і їх ймовірного вбивцю з вогнепальним пораненням голови.359820

Про це повідомив Департамент комунікації Національної поліції України.

“Сьогодні близько 17 годин на виклик сусідів в одній з квартир багатоповерхівки в Солом’янському районі Києва прибула слідчо-оперативна група поліції”, – йдеться в повідомленні.

Коли поліцейські прибули на місце, квартиру ніхто не відкрив. Тому, викликавши представників ЖЕК, довелося виламувати двері. У цей момент в приміщенні пролунав постріл, заявили в поліції. Потрапивши в квартиру, правоохоронці виявили останки кількох людських тіл, а також чоловіка з вогнепальним пораненням голови. Його лікарі намагалися врятувати, але він помер в кареті “швидкої”.

Попередньо встановлено, що в квартирі проживало троє киян – 51-річна жінка та 68-річний чоловік і їх син.

Як уточнюють джерела “Обозревателя”, до них в гості прийшов 29-річний онук. Імовірно, він застрелив всіх мешканців квартири (своїх бабу, діда і дядька) і розчленував їх. Для цього він використав кілька кухонних ножів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Частини тіл чоловік варив і смажив: коли копи зайшли в квартиру, в тарілках, каструлях і відрах перебувало людське м’ясо. Сусіди викликали поліцію із-за неприємного запаху, загиблих вони не бачили три дні, зазначив співрозмовник.

Одна з версій, яку перевірятимуть правоохоронці, – брав чи вбивця наркотичні засоби, які можуть викликати невмотивовану агресію, лють і параною. Також правоохоронцями буде вивчено, перебував злочинець на обліку у психіатра.

На місці події поліція виявила два пістолети та набої до них. Експерти проводять огляд квартири, звідки будуть вилучені речові докази та знаряддя вчиненого злочину.

Розпочато кримінальне провадження за п. 1 і 4 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв “Оглядач”, кількість тяжких злочинів у нинішньому році в Києві збільшилася майже на половину. “Обозреватель” з’ясував у яких районах столиці найбільше було скоєно вбивств, грабежів, розбоїв та нанесено тяжких тілесних ушкоджень починаючи з 1 січня по 31 серпня 2016 року.

 

178984 309448  415713 496743 619653 867490 944000 966179

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...