facebook

Дівчата заманювали хлопців на квартиру і змушували їх 3 дні ліпити пельмені на продаж

У Казахстані дві дівчини заманювали молодих людей до себе на квартиру, де їх спільники змушували жертв ліпити пельмені. Через три доби або 400 пачок пельменів хлопців відпускали, а дівчата вирушали на улов чергових жертв.

За словами одного із тих, які побували в «пельменному рабстві» молодої людини по імені Рустам, він з другом познайомився в нічному клубі з двома дівчатами на жовтій дорогій іномарці. Вони запропонували хлопцям поїхати на квартиру, нібито в однієї з красунь будинку немає батьків, повідомляє казахське видання «Експрес».

Заїхавши по дорозі в магазин і набравши випивки і продуктів, молоді люди прибули в квартиру. Однак замість веселощів їх чекало зовсім інше: з однієї кімнати вийшли троє чоловіків, які заявили, що ці дівчата їх і вони готові пробачити хлопців, якщо ті сліплять 400 пачок пельменів.

«Тісто катала якась старенька, а ми ліпили пельмені. Коли ми виконали норму, нас відпустили. Дівчата в той же вечір знову виїхали на полювання за новими рабами», — розповів Рустам.

Розрахунок шахраїв був вірний, ніхто з жертв не звернувся в поліцію, побоюючись приниження. Пізніше Рустам зустрів цих дівчат біля нічного клубу. При цьому вони впізнали його і як ні в чому не бувало привіталися з ним і розповіли, що цех по ліпленні пельменів працює і за весь час трапився лише один прокол: черговий «раб» виявився володарем чорного поясу з карате, побив трьох спільників і, забравши пару пачок пельменів, покинув квартиру.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...