facebook

Не здивуюся, якщо незабаром мене знову незаконно арештують, – Мосійчук

Народний депутат Ігор Мосійчук вважає, що слова парламентаря Олексія Гончаренка про корупційну складову у закритті кримінального провадження проти нього зумовлені вказівкою Петра Порошенка.  

Про це представник Радикальної партії написав на своїй сторінці у Facebook.

Íàðîäíûé äåïóòàò îò Ðàäèêàëüíîé ïàðòèè Èãîðü Ìîñèé÷óê âî âðåìÿ çàñåäàíèÿ Âåðõîâíîé Ðàäû Óêðàèíû, â Êèåâå, 16 ìàðòà 2016 ã. Ôîòî Ñèðîòêèíà Àíàñòàñèÿ / POOL / ÓÍÈÀÍ

“Вчора в ефірі програми “Свобода слова” на телеканалі ІСТV народний депутат від БПП, екс-регіонал Олексій Гончаренко заявив, що рішення суду звільнити мене з під варти після арешту в залі парламенту за сфальшованою генпрокурором Віктором Шокіним справою є наслідком корупції.

Не шанований пане Гончаренко-Костусєв, чиє б мичало? Ви в парламенті зараз виключно через політичну корупцію. Бо давно мали б сидіти у в’язниці за те, що кликали “рускій мір” в Одесу, за те, що закликали створити на півдні та сході України Новоросію…

До речі кримінальне провадження за сепаратизм, щодо Вас Гончаренко в СБУ не закрито. Те, що Ви зараз не у в’язниці а в президентській фракції це наслідок політичної корупції. Гарантую, що після зміни влади коли Вас, Гончаренко, нікому буде покривати і Ви сядете і надовго”, – звернувся Мосійчук до депутата від “Блоку Порошенка”. 

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Парламентар зауважив, що напади з боку Гончаренка відновилися після того, як очільник Радикальної партії Олег Ляшко заявив на погоджувальній раді парламенту про необхідність створення ТСК по розслідуванню політичної корупції Петра Порошенка, Юлії Тимошенко та Олександра Онищенка.

“Після цієї заяви Ляшка Президент Порошенко особисто прибув на засідання фракції БПП і дав вказівку своїй собачці гавкати. Не здивуюся, якщо незабаром мене знову незаконно арештують за вказівкою влади”, – додав народний депутат.

Як відомо, представники Радикальної партії Олега Ляшка заявили про вимогу створення у парламенті Тимчасової слідчої комісії по розслідуванню фактів політичної корупції, оприлюднених депутатом Олександром Онищенком, і причетності до них Петра Порошенка і Юлії Тимошенко.

Лідер Радикальної партії неодноразово заявляв, що депутат-втікач Онищенко придбав у Юлії Тимошенко місце міністра екології за 5 мільйонів доларів для своєї людини – Ігоря Шевченка.

“Раніше він купив у неї (У Тимошенко, – ред.) за 5 мільйонів доларів посаду міністра екології, на яку за квотою “Батьківщини” був призначений його (Онищенка, – ред.) юрист Ігор Шевченко.

Міністерство геології і Держгеонадра – ключові державні структури, від яких залежав корупційний бізнес Онищенка, з якого він і оплачував політичну корупцію”, – зазначив Ляшко на своїй сторінці у Facebook.

Депутат Олександр Онищенко зізнався, що за дорученням Президента Петра Порошенка витратив 50 мільйонів доларів на підкуп 70 депутатів парламенту і ЗМІ.

Олександр Онищенко також визнав, що Юлія Тимошенко була його союзницею, а також розповів, що останні два роки фінансує Петра Порошенка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...