facebook

Стогній оприлюднив шокуючу версію перестрілки між поліцейськими в Княжичах

Замовчування деталей події і деякі неясності в уже оприлюдненій інформації змушують громадян самостійно робити вельми неприємні для поліції припущення.

vv-756x425-e1480921580572

На жаль, упродовж багатьох років правоохоронці справді зробили багато для певної своєї репутації.

Повідомляє Корупція. Інфо

«Три підрозділи поліції перестрілялися між собою в селищі Княжичі Броварського району Київської області. Зараз не час для критики, хоча на таких трагедіях завжди робили собі рейтинг брехливі політики. Зокремам і ті, хто сьогодні буде закликати цього не робити. Згадайте, як паплюжили міліцію за загибель співробітників в перестрілці з бандитами в Одесі. Але з бандитами! А не між собою!», – написавши експерт Костянтин Стогній на своїй строрінці у «Фейсбуці».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

04155453_ak

«А тепер по суті. Інформація попередня. На місці працюють журналісти надзвичайних новин. Поки що події виглядають так. Карний розшук влаштував засідку на домушників в покинутому будинку. Але в сусідньому – спрацювала сигналізація і на виклик приїхала група ДСО (колишній «Титан»). Ось вони то і були тими, хто спрацював професійно і чітко! вони, як годиться, швидко прибули на виклик і перевірили не тільки той об’єкт, але і прилеглі, де могли сховатися злодії. і затримали… співробітників карного розшуку.

У цей час новий (!) спецпідрозділ «Корд» вирішив, що це бандити затримали розшуковців. Ось тут би зробити відступ і зрозуміти логіку командирів! Вони не бачили спецекіпіровки? Розмальованих автомобілів ДСО? Хто відповідав за зв’язок між підрозділами під час спецоперації – він курити пішов або таких тепер взагалі немає?!

Коротше, замість того, щоб служба охорони МВС доставила затриманих до райвідділу, а там би їх не розсекречуючи, забрали… Почалася бійня. В ході швидкоплинного бою ВБИТО 2 співробітника УГРО, 2 співробітники ДСО і один спецназівець «Корда». А справжні, домушники з боку з подивом спостерігали за цим замісом. І втекли на двох джипах. У поліції стверджують, що їх типу затримали, але пред’явити докази цього поки відмовляються.

 

Скажу чесно – дуже сверблять руки написати пару слів про реформу, профпідготовки, люстрації, командирів і ще про дещо… Поки утримаюся. Нехай пройде розслідування. І хочу, щоб воно було об’єктивним, а не як у випадку з Сашком Білим. Зараз керівництво МВС знову почне бла-бла-бла «об’єктивність», бла-бла-бла «прозорість», бла-бла-бла «під контролем громадськості і журналістів». З Сашком Білим, ми це вже чули!

П.С. Повторюю – інформація попередня і буде уточнюватися! На допомогу нашій групі, що працює на місці, виїхали ще дві. По райвідділах, за нашими інсайдерами.

На завтра на 19.20 готуємо спецрепортаж. Там буде інформація більш вивірена і більш точна. Про можливе перешкоджання роботі журналістів – будемо теж інформувати. Це громадський резонанс! Тут МВС не має права ховати свої прорахунки за завісою таємниці. Та й яка вже таємниця? Розвідники вбиті. Операція провалена. Злочинці в курсі… «.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...