facebook

До перукаря приходили різні люди, але він не брав з них плату. І ось ЩО трапилося потім

Одного разу до перукаря прийшов продавець квітів. Коли майстер закінчив стрижку, і прийшла черга оплати, він сказав:

«Я не візьму з вас гроші, тому що до кінця тижня я працюю безкоштовно, на громадських засадах, так сказати».

parikmacher

Продавець квітів сказав «дякую» і пішов.

На наступний день, коли перукар прийшов на роботу, він знайшов біля дверей записку зі словами подяки і великий букет чарівних троянд.

Через годину до перукаря прийшов кондитер. Після стрижки, коли кондитер вже збирався заплатити за надану йому послугу, перукар сказав: «Я не візьму з вас гроші, тому що до кінця тижня я працюю безкоштовно, на громадських засадах». Кондитер посміхнувся і пішов.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

А на наступний день перукар знайшов біля дверей записку зі словами подяки і десяток ароматних тістечок.

Наступним до перукаря прийшов сенатор. Коли він поліз у кишеню за грошима, перукар йому сказав те ж саме, що й іншим клієнтам: «Я не візьму з вас гроші, тому що до кінця тижня я працюю безкоштовно, на громадських засадах». Сенатор зрадів і пішов.

На наступний день, коли перукар прийшов на роботу, його там вже чекали 3 сенатора, з десяток депутатів, ще більше їх помічників, мер міста, кілька держслужбовців, секретар мера, дружина мера і п’ятеро дітей – всі прийшли на безкоштовну стрижку.

Саме в цьому і полягає головна відмінність між нами – пересічними людьми – і тими «великими», хто нами всіма керує, вказує джерело.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...