facebook

Пашинський і Колесніков труять українських дітей

На захопленій рейдерами Житомирській кондитерській фабриці виробляють небезпечні цукерки для “Конті”.

У Тернополі покупці знайшли в цукерках “Конті” хробаків. Така ж неприємна знахідка очікувала й споживачів у Львові, Хмельницькому та Миколаєві. Не так давно кондитерська компанія “Конті” для виробництва своїх цукерок почала використовувати потужностізахопленої рейдерами Житомирської кондитерської фабрики.

25_main

Це пояснює, як у цукерки потрапили хробаки. Під час розбійного нападу на територію фабрики та її захоплення була повністю знищена лабораторія. Дороге лабораторне обладнання було або розбито, або вкрадено. З самої лабораторії “тітушки” зробили туалет. Тож контролювати якість продукції на Житомирській кондитерській фабриці неможливо.

“Коли фабрику захопили бандити, вони повністю знищили лабораторію. Тепер на підприємстві неможливо перевірити ні якість сировини, ні якість готової продукції. Я спілкуюсь з людьми, які залишились працювати на захопленій фабриці, вони розповідають, що немає жодного контролю якості. Зараз там виробляють щось із незрозумілої сировини в умовах повної антисанітарії”, – каже колишній керівник відділу контролю якості фабрики Тетяна Омельчук.

Компанія одіозного регіонала Бориса Колеснікова “Конті” розміщує замовлення на фабриці, яку наразі незаконно утримують люди депутата від “Народного фронту” Сергія Пашинського. В торговельні мережі по всій Україні надійшли дитячі новорічні подарунки “Конті”, які вироблені саме на Житомирській кондитерській фабриці. Про це свідчить маркування на подарункових наборах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

До речі, пакувальником цукерок вказано ТОВ “Заммлер Склад” – підприємство, що належить однопартійцю Пашинського, міністрові юстиції Павлу Петренку. Законні власники фабрики звинувачують Петренка у допомозі Пашинському при захопленні фабрики. Саме за наказом Петренка компанію-власника фабрики ТДВ “ЖЛ” незаконно видалили із реєстру підприємств. Тому цілком логічно, що фірма Петренка тепер отримує замовлення на пакування.

UA1 неодноразово звертався до компанії “Конті” та ЗАТ “Житомирські ласощі” з проханням прокоментувати виробництво неякісної продукції. Проте підприємства відмовились надати коментар (редакція UA1 завжди готова опублікувати точку зору компаній).

Можемо лише застерегти споживачів від купівлі цукерок “Конті”, які вироблені ЗАТ “Житомирські ласощі”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...