facebook

Зміна правил. Люди можуть зустрічатися із 6 партнерами одразу – дослідники

Дослідження організації eHarmony Australia показало, що люди сьогодні можуть зустрічатися паралельно із 6 партнерами.

Коли сучасна молода людина намагається пояснити комусь із старших концепцію побачень, стає зрозуміло, що протягом кількох останніх десятиліть “правила” дуже змінилися, пише The Independent.

Тепер все не так просто, як вечеря чи похід у кіно – самотні паралельно зустрічаються із більш ніж одним партнером.

d85492a-pobachennya-zustrichatysia3

На думку дослідників, зараз нормально – ходити на побачення одночасно із 6 людьми.

Результати дослідження, проведеного організацією eHarmony Australia показали, що маючи одного партнера, сучасні люди намагаються бути відкритими й до інших можливостей.

Разом із тим, експерти говорять про зростання популярності нового явища, коли партнер якоїсь миті може просто припинити відповідати на повідомлення та дзвінки й у цілому ігнорувати свою пасію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Фахівці, які проводили дослідження, стверджують, що протягом останнього року 64% самотніх людей пережили досвід, коли їхні партнери раптово зникли.

Крім того, 51% учасників дослідження eHarmony зізналися, що самі можуть припинити спілкувтися із тим, до якої втратили інтерес, не пояснюючи нічого.

Один зі способів розширення кола партнерів для побачень – мобільні додатки.

Розробка також показала, що дуже багато користувачів додатків у смартфонах для побачень, не задоволені результатами“, – розповіла керівниця eHarmony Australia Ніколь МакІннс.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...