facebook

Чому свідок, а не підозрюваний?

Москва намагається “відбілити” Віктора Януковича. Він буде гетьманом окупованої частини України?

Я цього не слухав і не бачив. І не хочу знати, що він казав. Лише думаю: нащо то нам показують через три роки? Напевне, щось планують.

73_main_ukr

Ясно, що московинська влада витягла шулера з якось метою. Він має щось нам донести, якусь її позицію. Показують, як люблячого батька, якому частина українців ще вірять. Щоб ті, хто сумнівалися у революції і розчарувалися у ній, тепер утвердилися у своїх сумнівах. Це шоу акумулює протиукраїнського виборця. І це частина довготривалого плану.

Чому допити у якості свідка, а не підозрюваного? Якби українська влада бажала таки засудити Януковича, то скористалася б тимчасовими змінами до КПКУ – заочне засудження. Та навіть доказів не зібрали. Тому що самі замазані домовленостями з Януковичем. Тільки но вони винесуть вирок заочно – він викине їх чорні плями назагал. Гачки є на кожного.

Це все лише утвердить прихильників “ригів”, бо покарання все одно не буде. Це додасть хоробрості лакеям, котрі причаїлись та знаходяться в режимі очікування.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Московити докладають зусиль аби відбілити “проффесора”. Частково їм це вдасться. Можливо, він буде гетьманом тої України, яка зараз окупована. Все як завжди: українці ніколи не хотіли мати кількох гетьманів, їх нам нав’язували – там Польща, там – Московія. Реалізують задум – буде часткова легалізація влади ОРДЛО.

Домогосподарки на новорічні свята отримали чергове шоу – “Судові справи” з передвиборчим присмаком. Не більше.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...