facebook

Спалилися на гарячому: як розважаються мажорні львівські депутати

Де гуляють наші вельможі, що роблять, чим займаються, на що тратять гроші – про все це можна дізнатися дуже просто. – повідомляє Корупція.Інфо

732629-1

Досить знайти потрібну особу у соціальній мережі, наприклад, у фейсбуці. Річ у тім, що користувачі соцмереж прив’язують до свого облікового запису місце перебування. Таким чином, зайшовши на сторінку потрібної особи, можна прочитати, де вона у цей час знаходиться.

 А про все інше – з того, про що людина пише.

Для прикладу: понад десяток депутатів Львівської обласної ради часто “світилися” у “п’ятизірковому” готелі Mirotel Resort & Spa в Трускавці. Варто зауважити, що коштує стандартний двомісний номер у сезон низьких цін понад 2 500 гривень, номер “люкс” – удвічі дорожчий, а президентський “люкс” – 16520 гривень. Але, як у народі кажуть, “не на бідного попало”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

До речі, своє місце перебування до облікового запису у фейсбуці прив’язують майже всі депутати Львівської облради. Тому, про них можна знати якщо не все, то майже все.

Адже, люди часто викладають в соцмережах такі речі, які можуть стати великою здобиччю для їхніх недругів – це і фото, і улюблені цитати, і політичні уподобання, ставлення до тих чи інших речей. І зауважте, усе це є у вільному доступі і будь-хто може на свій розсуд скористатися цією інформацією. При тому, цілком легально.

Отже, якщо вам здається, що за вами стежать, то це вам не здається. За вами справді стежать. Бо ви самі це заохочуєте і цьому сприяєте.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...