facebook

Українці усе життя труяться неправильно приготованим борщем

Усе життя ми труїмося борщем! А смажені пиріжки – нас вбивають! Там же канцерогени! Ви у це вірите?  Журналісти «Ранку у Великому Місті» розібралися у міфології домашньої  їжі.

ob-05-1024x512

Борщ – страшна отрута! Бо м’ясо, яке в ньому варилося  віддало у бульйон жахливі: креатин та креатинин, які призводять до болю в животі,  нудоти та діареї. Більше того, фермер, який вирощував це м’ясо, здобрив його купою хімії. І тепер вона вся у вашій тарілці!

Міф: Домашній борщ – отрута для організму

Лікарі завіряють: борщ не стане для вас смертельним продуктом, якщо готувати його на другому бульйоні! Просто злийте першу воду, у якій варився шматок м’яса та залийте його новою.

Міф спростовано

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Консервація – ворог номер один! Вона ж викликає рак шлунку! Звичайно, не помідор, чи огірок, а та суміш, якою ми її заливаємо! Велика кількість солі з лимонною кислотою та оцтом провокує тяжкі захворювання травної системи! Та чи це правда?

Міф: Консервовані фрукти та овочі викликають рак шлунку

Виявляється, не такий страшний чорт, як його малюють! Просто консервуйте якісні, свіжі овочі, фрукти та ягоди; зберігайте банки у темному прохолодному місці та з’їжте їх менше, ніж за два роки. І тоді нічого страшного з вами не станеться. Головне – знати міру.

Міф спростовано

Смажені пиріжки – це просто смертний вирок! Мало того, що смердять на всю квартиру, та ще й готуються вони ледь  не на півлітрі олії! А в ній помирають всі корисні мікроелементи, а виділяються канцерогени!

Міф: Смажені пиріжки шкідливі для здоров’я

Лікар підтвердив: смажені пиріжки – не той продукт, який повинен прописатися на вашій кухні!

Міф підтверджено

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...