facebook

Багаті теж плачуть, але живуть довше бідних, – вчені

Ніхто не сперечається, що чим вищий рівень доходів, тим кращий рівень медицини може дозволити собі людина. Не кажучи вже про харчуванні, способі життя та якості відпочинку. Але, що істотна сума на рахунку може додати до життя цілих десять років все-таки несподіванка. Про це повідомили вчені з Університету Східного Теннессі.

1479833863_bogatye

Вони провели дослідження, в ході якого 50 американських штатів були розділені за рівнем доходів місцевого населення. Експерти проаналізували доходи населення і зіставили їх з демографічною статистикою — зокрема, з середньою тривалістю життя.

Підсумок виявився передбачуваним: у штатах з несприятливою економічною ситуацією спостерігається і більш рання смертність.

Треба відзначити, що раніше подібне дослідження проводили і в Канаді. І прийшли до схожих висновків. Тільки там професор Ненсі Россі з Університету Макгил з’ясувала, що благополуччя додає мінімум на 20 років життя. Обстеження людей з різних соціальних груп здалося, що у забезпечених людей проблеми в організмі починали з’являтися в середньому 52 року, тоді як бідні люди відчувають ті ж проблеми, перебуваючи у віковій групі від 38 до 42 років.

Це не прекрасний стимул для того, щоб почати добре заробляти.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...