facebook

В Україні створили сучасний швидкісний вертоліт

В Україні створили швидкісний вертоліт VV-2. Його виготовила українська компанія Softex-Aero, яку вважають одним із найбільших приватних підприємств аерокосмічної промисловості України.

Новий вертоліт є досить маневрений, він знадобиться для розвідувальних задач. Про це повідомляє gogetnews.

736101_1_w_570

736101_3_w_1000

У кабіні розташовані два сидіння за схемою тандем (одне за іншим), перше належить пілоту, друге – пасажиру. Подібна схема робить корпус більш вузьким, що знижує лобовий опір і відповідно покращує швидкісні характеристики.

Літальний апарат оснащений двигуном потужністю 190 к.с. Крейсерська швидкість польоту – 220 км/год., максимальна – 250 км/год. Вертоліт може підніматися на висоту до 4000 м і здійснювати польоти на відстань до 500 км. Обсяг паливного бака VV-2 – 230 л.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Український вертоліт має 8,02 м в довжину і 2,2 м у висоту, діаметр несучого гвинта – 8,5 м. Максимальна злітна вага – 1100 кг.

Вертоліт VV-2 оснащений сучасною авіонікою і системами управління, на його базі можливе створення цілого сімейства спеціалізованих літальних апаратів.

Випробували український автомат “Малюк”. Він є глибокою модернізацією радянського АК-47. Побудований за схемою бул-пап, тобто спусковий гачок розміщений перед магазином і ударно-спусковим механізмом. Запобіжник також виконаний у вигляді кнопки і перенесений уперед. Така побудова автоматичної зброї допомагає зменшити її довжину та зробити її більш компактною. У вітчизняного автомата зміщений центр ваги на більш зручну точку, що покращує прицільність пострілів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...