facebook

Як серіали зроблять сім’ю щасливою?

Ось чому варто швидко відкривати улюблений серіал і дивитись його разом!

Фахівці прийшли до висновку, що перегляд серіалів корисний для відносин. Але тільки за однієї умови: якщо ви будете дивитися їх зі своєю другою половинкою. Команда психологів з Великобританії, США і Канади провела опитування серед молодих людей, які на той момент були парою. Результати дослідження, які опублікувало видання Journal of Social and Personal Relationships, показали, що спільний перегляд фільмів і серіалів підвищує якість відносин закоханих.

3e4124e123e3we324

Найбільший вплив спільний перегляд серіалів має на ті пари, у яких немає спільних друзів. І справа не тільки в додаткових годинах, проведених разом на затишній дивані. Спільний зв’язок з персонажами серіалу або фільму може давати парам почуття загальної соціальної ідентичності. Навіть якщо в реальному житті їм не вистачає спільних друзів, – каже експерт.

За словами Сари Гомілліон, поширена думка, що захоплення серіалами людина ізолюється, але насправді – вони зближують. Це, до речі, стосується не тільки перегляду фільмів і серіалів. Але і також спільного прочитання книг, відвідування вистав, виставок і подорожей. Між іншим, це не перший випадок, коли фахівці говорять про користь перегляду. Нещодавно вчені виявили, що перегляд роликів з котиками або іншими тваринами зовсім не шкодить, а навпаки приносить користь.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...