facebook

Біглого Януковича таки дістали, суд РФ прийняв неочікуване рішення.

Святошинський районний суд Києва отримав повідомлення від Ростовського обласного суду РФ про можливість проведення допиту в режимі відеоконференції екс-президента України Віктора Януковича.

Допит заплановано на 25 листопада. Про це повідомив адвокат біглого Януковича Віталій Сердюк.

218671_default-770x530

Про план допиту повідомляли, але мало хто на це звернув увагу. Вересень 2016, ГПУ обіціє багато цікавого.

З його слів, тепер справа за Святошинським судом, щоб “належним чином організувати відеоконференцію”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Його допитають у якості свідка у справі за обвинуваченням 5 колишніх співробітників спецпідрозділу “Беркут” у вбивствах активістів Майдану 20 лютого 2014 року.

Янукович втік з України в лютому 2014 роки після масових розстрілів учасників протестів на Майдані Незалежності в Києві. З того часу він ховається на території РФ.

Його адвокат Сердюк 13 жовтня 2016 року повідомив, що Головне управління з питань міграції МВС РФ офіційно підтвердило, що Янукович перебуває в Росії на підставі наданого йому тимчасового притулку.

У жовтні Міністерство юстиції України направило запит до Міністерства юстиції РФ щодо проведення допиту Януковича і колишнього командувача внутрішніми військами Станіслава Шуляка в режимі відеоконференції.

Наприкінці жовтня адвокат Сердюк повідомив, що поки немає остаточного офіційної відповіді від РФ щодо проведення допиту його клієнта в режимі відеоконференції між російським і українським судом.

Допитати у режимі відеоконференції екс-президента України Віктора Януковича запропонувала Генеральна прокуратура  України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...