facebook

Двоє юних козаків загинули через п’яного водія: винуватець може уникнути покарання, – рідні

У місті Волочиськ Хмельницької області, 23 жовтня трапилась смертельна ДТП, внаслідок якої загинули двоє неповнолітніх.

Про це повідомляв ТСН з посиланням на сектор комунікації поліції Хмельницької області.

ДТП трапилось 23 жовтна близько 20:00 вечора. У поліції повідомляли, що 40-річний місцевий житель, кермуючи автівкою «Honda CR-V», зіткнувся з автомобілем «ВАЗ 2101» під керуванням 24-річного мешканця Волочиського району.

Внаслідок аварії водій «ВАЗу» з тілесними ушкодженнями був госпіталізований в мед заклад.

Двоє неповнолітніх пасажирів «ВАЗу» важко травмувалися. Один із них, 15-річний першокурсник місцевого ліцею, від отриманих травм помер в приймальному відділенні районної лікарні того ж вечора. Інший 14-річний хлопчик у важкому стані був госпіталізований у реанімаційне відділення Волочиської ЦРЛ і вранці 24 жовтня помер від отриманих травм.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України — Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Також, у поліції повідомили, що кермувальнику позашляховика оголосили про підозру та затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Однак, 4 листопада у соціальній мережі facebook користувач Светочка Ковальчук, попросила усіх небайдужих у розголосі опублікованої нею інформації про дану ДТП. У дописі жінка стверджує, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння коли вчинив ДТП. Та написала про побоювання рідних загиблих, що справу можуть “зам’яти”.

“Прошу максимальний репост!

23 жовтня 2020р у м. Волочиськ Хмельницької обл. близько 20 год. сталося страшне ДТП за участі автомобілей Honda CR – V і ВАЗ 2101. Загинуло двоє діток.
Близько 20 год водій автомобіля Honda виїхавши на зустрічну смугу, допустив лобове зіткнення з ВАЗ 2101. Волочиська ШВИДКА НЕ ПРИЇХАЛА на місце трагедії.В результаті дорожньо-транспортної пригоди один хлопчик помер того ж вечора, йому було всього 15 років. Другий хлопчик, йому було лише 14 років, помер в реанімаційному відділенні КНП ” Волочиська ЦРЛ”. Водій отримав тяжкі тілесні ушкодження (всі троє знаходилися в автомобілі ВАЗ).
В автомобілі Honda, який виїхав на зустрічну смугу, знаходилось х людей( по справі 2 людини). Водій був в стані сильного алкогольного сп’яніння. Батьки дітей і їх родини побоюються, что винний не буде покараний, так як справа не рухається”, – написала жінка у дописі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...