facebook

Моторошна ДТП на Закарпатті обірвала життя 13-річних близнюків, українці не стримують сліз: “Женя і Саша, спочивайте з миром…”

Масова ДТП на Мукачівщині (Закарпатська область) забрала п’ять життів у понеділок, 30 листопада.

Як повідомляє пресслужба поліції Закарпатської області, аварія трапилася на трасі Мукачево-Рогатин між селами Пістрялово та Лалово. В аварії брали участь вантажівка Scania та легковик ВАЗ-2115. Зазначається, що 65-річний водій легковика виїхав на зустрічну смугу.

Від шаленого удару на місці загинули четверо людей – пасажири – 45-річний чоловік, 44-річна жінка і 13-річній хлопчик та водій ВАЗ. Травми отримав його брат-близнюк. Травмовану дитину рятувальники витягли з салону та передали лікарям екстреної медичної допомоги. Проте врятувати малечу не вдалося: хлопчик помер у реанімаційному відділенні обласної дитячої лікарні у місті Мукачево.

Загиблими дітьми виявилися близнюки Женя та Саша.

Особу водія вантажівки також встановили: ним виявився 49-річний мешканець Житомирщини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як зазначають у соцмережах, хлопці навчались в одній зі шкіл Мукачева і грали за футбольний клуб “Соколята”.

“Висловлюємо щирі співчуття з приводу смерті. Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевний біль, від втрати рідної людини. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи. Нехай милосердний Господь упокоїть його душу у Своїх Небесних Оселях, там, де спочивають праведні. Вічна пам’ять….”, – пишуть у Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...