facebook

“Відмовили обидві нирки”: небайдужих тернополян просять врятувати 36-річну маму (ФОТО)

Наприкінці травня цього року 36-річну мешканку Тернопільщини Тетяну Смереку терміново госпіталізували у Тернопільську обласну лікарню, де Тетяна пролікувалася півтора місяці.

Як інформують “Тернополяни”, у жінки відмовили нирки.

“Після лікування лікарі повідомили, що перестали працювати обидві нирки, необхідна пересадка”, – розповіла Тетяна Смерека. – “Три рази в тиждень я ходжу на гемодіаліз, у серпні місяці записалася у чергу на пересадку нирки від донора у Львові, чекаю на донора. На операцію необхідно 300 тисяч гривень, плюс по 15 тисяч гривень кожен місяць на препарати, які потрібно приймати після операції з пересадки, щоб нирка прижилася і не було відторгнення. Крім того, сьогодні я не можу працювати і кожен місяць витрачаю по 4-5 тисяч на відповідне лікування. Пенсія у мене 1800 гривень. Допомагають батьки, родичі, близькі друзі. Хто чим може”.

Завдяки небайдужим людям, сьогодні Тетяні Смереці вдалося зібрати близько 200 тисяч гривень на операцію.

“Необхідно ще мінімум 100 тисяч, щоб провести операцію”, – зауважує жінка. – “Плюс донор, щоб підходив, мої батьки уже старенькі, а брат по стану здоров’я також не може бути донором. У мене четверта плюс група крові. Була у листопаді у лікарні Львова і знову поновилася в черзі на донорську нирку, здала відповідні аналізи. Чекаю на донора і прошу усіх, хто має таку можливість допомогти фінансово”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тетяні Смереці 36 років, самотужки виховує 14-річну доньку, на сьогоднішній день не має змоги працювати, щоб заробити собі на операцію. Допомагають батьки та друзі.

Усі, хто має можливість фінансово долучитися до операції Тетяні Смереці прохання перерахувати гроші на картку батька Тетяни – Смерека Михайло Васильович – 5168 7573 9864 6184 Приват Банк.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...