facebook

“Станіславу було 23 роки. Тільки пішов працювати вчителем…”: на Прикарпатті від важкої хвороби помер молодий хлопець

Вчора, 24 листопада, після важкої недуги відійшов у вічність молодий вчитель, 23-річний студент Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника – Станіслав Білейчук. Станіслав навчався на фізико-технічному факультеті.

Про цю сумну повідомив у соцмережі декан факультету Іван Гасюк, передає “Це моя Україна”.

Так, у своєму дописі декан факультету зазначає наступне:

«Сумна новина. Сьогодні пішов у засвіти наш студент, колега, друг, розумний, щирий, веселий хлопець Станіслав Білейчук. Важка хвороба виявилася надзвичайно підступною і не залишила шансів на життя. Ми щиро співчуваємо матері Любові, яка доклала неймовірних зусиль для порятунку синочка. Сумуємо разом з нею. Немає слів, щоб висловити біль утрати. Спочивай з Богом, дорогий Станіславе. Ти назавжди у наших спогадах. Вічна пам’ять!»

Зазначимо, що гострий лейкоз кардинально змінив плани 23-річного франківського вчителя фізики Станіслава Білейчука. Учні дуже сумували за ним, бо більше ніхто не вмів так цікаво пояснювати фізику. Хлопець проходив високодозову хіміотерапію, далі потрібна була пересадка кісткового мозку за кордоном. Аби хоч трохи відволіктися від хвороби, Станіслав цілими днями в палаті розв’язував приклади з вищої математики.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...