facebook

Важлива зміна на Facebook! Перевірте свої налаштування конфіденційності

Facebook хоче в цей спосіб кинути рукавичку пошуку Google. Він хоче, щоб у разі важливих подій люди могли перевірити, що про них пишуть не тільки друзі, але і вся соціальна мережа. Вже зараз для багатьох інтернет-користувачів одним з основних джерел інформації є зовсім не Google, Twitter, дізнатися поточні події ви можете швидше на Facebook і він хоче працювати ще швидше.

c77289028b4dddc371558f8243fae961

Представники соцмережі запевняють, що результати будуть, відповідно, фільтруватися і сортуватися – так, щоб, наприклад, віддати перевагу повідомлення, отримані з джерел, що заслуговують довіри. Вище знаходяться висловлювання з підтверджених акаунтів представників засобів масової інформації. Крім того, ми отримаємо повідомлення від наших друзів, але також і реакцію інших користувачів сайту. Маси людей, про існування яких навіть досі ми не знали.

Увага! Пошукова система покаже тільки ті вирази незнайомця, які доступні публічно. З цієї причини варто вже зараз убезпечити себе і перевірити свої налаштування конфіденційності – так, щоб ми були впевнені, що у нас є контроль над нашою інформацією. Варто мати на увазі, що скоро кожна річ, яку ми пишемо публічно, буде дуже легко знайти і побачити.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...