facebook

Жорстоке вбивство вагітної змії сколихнуло світ: на чиєму ви боці?

Тваринний світ нашої планети дивовижно різноманітний. Просто диву даєшся, яких тільки істот не створила природа! Втім, з багатьма з них немає ні найменшого бажання стикатися в реальному житті, проте вони мають право на існування і життя.

7 

Днями фермери одного з поселення в Нігерії побачили біля своїх будинків гігантську змію, черево якої буквально розпирало від чогось, що знаходилося всередині.

 

Люди подумали, що змія з’їла козу або теля, і безжально застрелили рептилію…

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Убита змія виявилася величезним ієрогліфовим пітоном. Представники цього виду є одними з найбільших змій в світі. Їхня вага може досягати 100 кілограмів, а довжина – 6 метрів!

 

Ці рептилії вважаються дуже агресивними і вже неодноразово нападали на людей. У 2002 році навіть був зафіксований випадок коли пітон ієрогліфовий проковтнув 10-річного хлопчика…

 Картинки по запросу питон проглотил мальчикаКартинки по запросу питон проглотил мальчика

Розкривши рептилію, люди побачили, що її живіт набитий безліччю яєць! Змія готувалася з дня на день привести нове потомство.

 

Ця обставина чимало порадувало місцевих жителів, адже зміїні яйця вважаються тут делікатесом.

 

Фермери, які вбили змію, вирішили похвалитися знімком видобутку в соцмережах. Фото викликало великий резонанс і запеклі суперечки. Захисники тварин засмучені подією і називають фермерів шкуродерами, інші ж радіють, що однією гігантською гадиною стало менше. 

А на чиєму боці ти? 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...