facebook

“На обличчі немає “живого” місця, воно порізане, а біль пекелний”: жінка з Тернопільщини потребує допомоги

Щодня теребовлянка Наталя Борисюк відчуває нестерпний пекельний біль.

На її обличчі немає “живого” місця, воно порізане. При найменшому русі шви даються взнаки. Важко говорити, важко їсти. Та жінка не падає духом, бо знає – шлях до її виздоровлення лише такий та іншими бути не міг.

“12 жовтня мені зробили другу операцію, кошти на яку, як і на першу, допомогли зібрати люди. Я дуже їм вдячна, бо без них нічого б цього у мене не получилося. Щодня мені колять знеболюючі препарати, тому почуваюсь нормально. А от коли дія ліків припиняється, то біль пекельний. Але хіба то могло бути по-іншому – ні. Я знала, що буде нелегко, але хіба буває легко на шляху до перемоги”, – каже Наталя Борисюк.

Наталя Борисюк розповіла, друга операція тривала дві з половиною години. Попереду – ще дві. Вартість яких кілька тисяч євро.

“Ще потрібно дві операції, бо дуже великий об’єм роботи і краще частинами, щоб якісно й добре зажило і мало вигляд. Вартість – 9 тисяч євро. Бо якщо зробити все за один раз, то потім почне наривати. Окрім цього, це ще дуже страшний біль і без сильних знеболюючих ніяк. Прогнози… Сказали лікарі, що потрібно робити операції, забирати все повністю, поки це ще можливо. Так буде шанс, що все буде добре. Звичайно, що після всього потрібно буде їздити два рази в рік на перевірку”, – додає пані Наталя.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...