facebook

На Волині жінка збирає гроші, аби визволити з тюрми ґвалтівника своєї 13-річної доньки(фото)

13-річна дівчинка, яка згідно з тестом ДНК народила дитину від свого 63-річного вітчима, розповідала матері про зґвалтування, проте жінка не захотіла про це чути. Ситуація сама по собі скандальна. Ще більшу інтригу додає те, що мама дівчинки не вірить у тест ДНК і заявляє, що її коханий не винен. Вона хоче найняти адвоката, який визволить його з тюрми. У цьому має повну підтримку від ще однієї співмешканки сільського ловеласа. Разом вони живуть в одній хаті.

Про це повідомляє видання Вісник.

Додаємо текст без змін:

Прихистила коханця, а заодно і його жінку

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Володимир – немісцевий. У Риковичі приїхав з Локачинського району: перша дружина купила тут йому хату. Жив у ній не сам, а з майже вдвічі молодшою Галиною. Ще й дитя народили. Щоправда, Галя була “не така, як усі”. Тож їй виробили пенсію, а Володимир став опікуном.

Люди у селі кажуть, що чоловік частенько навідувався до сусідки Марійки. Та мешкала у чималій, але занедбаній хаті разом з мамою (нині покійною) та донькою Ірою. З появою у селі Володимира прижила ще троє діток. Подейкують – від нього.

Так би, може, вони й далі жили, аби років три тому не згоріла хата Володимира й Галини. Сердобольна Марія, звісно, пустила погорільців до себе.

– Виконком нашої ОТГ виділив їм гроші на нову хату. Люди також трохи зібрали. Було 25 тисяч. Але вони не захотіли з’їжджати від Марійки, – розповів голова Павлівської громади, до якої належать і Риковичі, Андрій Сапожник. – По правді, Володимир там порядок навів. Він не питущий. Всіх заставляв працювати. Було чисто. Бо коли Марійка сама жила, то з хати можна було лопатою болото викидати. Ця сім’я перебувала у нас на контролі. Свого часу ми оформили Іру в притулок для обездолених дітей при церкві християн віри євангельської “Ковчег” у Нововолинську. А що було робити? Приходимо – бачимо, як вони їдять чорний хліб і мочають його в олію. Ні продуктів, ні одягу нормального… А так дитина була доглянута і сита.

Мати не повірила, що доньку ґвалтують

Позаминулого літа Іра канікули провела вдома. Після них Марійка і Володимир слізно просили залишити дівчинку. Причин відмовляти не було. Півроку вона ходила до школи, і все нібито було добре. Уже наприкінці зими почалися проблеми – Іра стала дивно себе поводити, бувало, що непритомніла. А коли люди переказали, що Марійка ходить по селу і розповідає, що її Ірка вагітна, зібрали опікунську раду і навідалися у хату.

– Це було десь на початку літа. Лікарі підтвердили, що ця дитина скоро стане… мамою. Ми були шоковані, повідомили в поліцію, – ділиться Андрій Степанович. – Про те, хто батько її маляти, вона спочатку мовчала. Володя ж дуже вже наполягав на аборті. Вирішили, що Ірі до родів буде ліпше під наглядом в лікарні. Нещодавно вона народила хлопчика.

За цей час вдалося з’ясувати, що батьком дитини, швидше за все, є 63-річний Володимир. Іра нібито казала спеціалістам, що він силою змушував її з ним спати. Вона у відчаї про все розповіла мамі, а та не повірила. Чоловік свою причетність до вагітності падчерки всіляко заперечував і тест ДНК робити відмовлявся. Доти, доки не побачив новонародженого чорнявого хлопчика. Тоді сказав, що всі його діти (а їх у нього щонайменше шестеро) народжувалися білявими, і погодився на аналіз ДНК.

Тест ДНК підтвердив батьківство співмешканця

– Чоловік затриманий, йому обрана міра покарання тримання під вартою, – прокоментував начальник головного управління Нацполіції у Волинській області Юрій Крошко. – Тест ДНК підтвердив батьківство 63-річного співмешканця матері.

Гадаєте, після цього матір прозріла і стала на бік своєї доні? Як би не так! Марія прямо заявляє журналістам, що ні в які тести не вірить. Каже, що Володя до доньки ніколи не приставав, і якщо його посадять, то чекатиме з тюрми хоч цілих 15 років. Хоча жінка чомусь переконана, що благовірного не засудять і дуже скоро він повернеться.

– Вона сама мені зізналася, що її зґвалтували у Нововолинську, – каже матір на камеру.

Це ж саме твердить і ще одна жінка Володимира – Галина. Обидві так поки і живуть в одній хаті та шукають гроші на адвоката, аби визволити з тюрми свого коханого чоловіка. До речі, з жодною з них офіційний шлюб у нього не оформлений. Іра ж чекає на рішення суду. Тільки він може дозволити їй жити і виховувати свого синочка, який народився здоровеньким, подалі від рідної неньки.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...