facebook

Синоптик попередила українців про одне з найкрасивіших метеорологічних явищ: коли воно буде

В Україні на погоду продовжує впливати антициклон, який блокує будь-які опади. Про це йдеться у прогнозі синоптика Наталки Діденко в її Telegram-каналі.

Завтра, 12 листопада, в усіх регіонах не слід чекати дощів. Вітер буде південно-східним та помірним. Періодично ймовірні тумани. Крім того, в окремих районах через похолодання і стаціонування антициклону очікується одне з найкрасивіших метеорологічних явищ — паморозь.

За прогнозом Діденко, температура повітря в Україні поступово знижуватиметься. Вночі у четвер досягне від 3 градусі морозу до 4 градусів тепла, а вдень становитиме до 3-8 градусів тепла.

Синоптик зазначила, що до кінця тижня в Україні протримається погода без істотних опадів. За прогнозами, холоднішатиме й далі.

Як повідомлялося, в середу, 11 листопада, по всій території нашої країни різко похолодало. Середня денна температура по Україні буде триматися в рамках від 3 до 8 градусів тепла, за винятком таких регіонів як Закарпаття і Крим. Вночі температура по всій території країни впаде від 2 градусів морозу до 4 градусів тепла.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ні дощів, ні тим більше снігу і граду не очікується, але можливі повсюдні тумани.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...