facebook

До кінця листопада в Україну прийдуть 17-градусні морози, названо дати

Через місяць в Україні вдарять 17-градусні морози, осінь закінчиться згідно з календарем.

Листопад стає все холоднішим, а українцям пророкують сильні магнітні бурі. Чого очікувати від погоди до кінця місяця, і яким буде початок зими розповіли синоптики, пише t.ks.ua. так, прогнозують, що після четверга, 12 листопада, ночами на півночі і сході України очікується до -10 морозу, а по закінченню календарної осені вдарять ще міцніші морози. Згідно з прогнозами синоптичного сайту Gismeteo, вже з 1 грудня температура повітря буде стрімко опускатися.

У Києві прогнозують вночі 5 і 6 грудня до 17 градусів морозу, також холодно буде в Харкові і Донецьку. Трохи менш морозним початок грудня буде в інших містах України. Наприклад, на півдні – в Одесі – очікується всього 5-8 градусів морозу, а на Заході – у Львові – 8-11 нижче нуля. В той самий час можливі опади у вигляді снігу. Але незабаром після сильних морозів трохи потеплішає.

Ну а зараз, 11-13 листопада, в середині листопада синоптики Укргідрометцентру прогнозують погоду без опадів. Температура вночі – від 3 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень-2-8 градусів тепла. На Закарпатті та в Одеській області вночі 1-6 вище нуля, а вдень – +5 +10. Синоптик Наталка Діденко зазначила, що суха погода протримається в Україні як мінімум до кінця тижня. Ніяких серйозних дощів або снігу не передбачається.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...