facebook

“Така добра, щира та весела дитина, просили…”: на Львівщині маршрутка “вбила” школярку, деталі(фото)

Зранку 11 листопада у Дрогобичі маршрутка на смерть збила 13-річну дівчину Вікторію Баєв. Учениця дев’ятого класу ліцею №2 переходила дорогу по «зебрі»і потрапила під колеса автобуса. Дитина не вижила. Не помітив і збив на смерть У поліції розповіли: за кермом маршрутки був 49-річний водій автобуса «Дрогобич-Трускавець». Він не помітив школярку і на смерть збив дитину.

У Дрогобичі кажуть, пише ЛМН, що загибла дівчина сьогодні, як і кожного ранку, йшла цією дорогою до школи.

«Вікторія прийшла у наш ліцей у третій клас. То була настільки добра, щира та весела дівчинка, що клас одразу її прийняв. Мама Вікторії з перших днів влилася у батьківський колектив. Вона була дуже ініціативною, завжди брала участь у різних шкільних заходах, організовувала для дітей екскурсії, – розповідає LMN перша вчителька Вікторії Баєм Оксана Федак.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

– Вони мешкають досить далеко від ліцею. Коли Вікторія була меншою, мама її підвозила під школу. Тепер вона інколи сама добиралася. Часто зранку ми з не зустрічалися і разом йшли у ліцей. Ділянка, на якій трапилася трагедія, якась нещаслива. Там вже не одна аварія сталася. А скільки машин розбилося…» Уже декілька років поспіль мешканці Дрогобича ставили питання про встановлення на цій ділянці дороги лежачого поліцейського. Але досі обмежувального знака там немає. Деталі трагедії з’ясовує поліція. Сьогодні за Вікторією проведуть парастас у капличці церкви Дрогобицьких священномучеників на вул. Є. Коновальця. Похорон буде завтра, 12 листопада.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...