facebook

Терористи влаштували на Донбасі нові обстріли ЗСУ – штаб ООС

Російські терористи на Донбасі 9 листопада знову зірвали режим припинення вогню і двічі влаштували обстріли позицій ЗСУ.

Російські терористи на Донбасі 9 листопада знову зірвали режим припинення вогню і двічі влаштували обстріли позицій ЗСУ.

Зокрема, як повідомляє пресслужба штабу Операції Об’єднаних сил у Facebook, перемир’я було порушено на Приазов’ї. З тимчасово окупованих населених пунктів Ужівка та Пікузи противник провокував українських захисників у районі Водяного, використовуючи стрілецьку зброю.

Ворожі постріли були неприцільними, тому наші військовослужбовці зброю у відповідь не застосовували. Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Від початку поточної доби, 10 листопада, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається повністю контрольованою українськими захисниками. Військовослужбовці, перебуваючи у готовності миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки, продовжують виконувати завдання за призначенням”, – підсумували в штабі ООС.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...