facebook

“Виховувала кулаками,” на Вінничині мати забила насмерть свого 5-річного сина

Вчора 5 листопада поліція затримала матір хлопчика, яку підозрюють у вбивстві свого 5-річного сина.

Про це повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на Відділ комунікації поліції Вінницької області

Вчора близько обіду в поліція звернулась селищний голова с. Соболівки, що 25-річна односельчанка закрилась в хаті, поводить себе дуже агресивно та не пускає нікого в помешкання. Також правоохоронцям стало відомо, що жінка сама виховує двох дітей, віком 5 та 6 років.

“Прибувши за викликом, поліцейські виявили в будинку жінку, яка тримала на руках сина.   Хлопчик мав гематоми на голові та був без свідомості. Поліцейські одразу викликали медиків, забрали дитину та почали надавати йому першу медичну допомогу. Спроби лікарів, які приїхали за викликом, врятувати дитину також виявились марними. Дитина померла,”  – повідомив очільник теплицької поліції Валентин Савчук

Як визначила судово-медична експертиза: дитина померла від травм голови. Правоохоронці з’ясували, що дитину побила мати, яка в такий спосіб намагалась «виховувати» сина.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Поліцейські відразу затримали жінку, вона почала виправдовуватись мовляв дитина впала з 2-го ярусу ліжка.

Поліція повідомляє, що підозрюваній жінці буде призначена судово – психіатрична експертиза для визначення стану її здоров’я.

Наразі підозрювана перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення їй про підозру та обрання запобіжного заходу.

Поліціянти порушили кримінальне провадження за п.2 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство малолітньої дитини). За вчинення такого злочину затриманій загрожує до 15 років ув’язнення.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...