facebook

Кількість жертв потужного землетрусу в Туреччині збільшилася до 91 людини.

Кількість жертв потужного землетрусу в Туреччині збільшилася до 91 людини.

До 79 зросла кількість загиблих унаслідок землетрусу в Туреччині. Рятувальники продовжують розбирати завали у пошуках вцілілих, хоча шансів на це залишається дедалі менше.

ЗА ТЕМОЮ
Землетрус у Туреччині: загиблих вже 25, понад 800 пораненихВночі з-під уламків витягли 14-річну дівчину. Під завалами вона перебувала 58 годин. Рятувальникам повідомила, що під час руйнівних поштовхів була з сестрою. Її нині шукають. Загалом постраждали 962 людини. З них 8 – у критичному стані, а понад 700 – уже виписали із лікарень.

Більшість потерпілих – мешканці старого району міста Ізмір. Там саме впроваджували програму переселення людей до новобудов, стійких до землетрусів. Загалом зруйновані 20 будівель. Для тих, хто залишився просто неба, облаштували спеціальні намети.

Про це пише Hurriyet Daily News.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як відомо, загалом в результаті землетрусу поранення отримали 994 людини. 893 особи вже виписані із лікарень, а решту продовжують лікуватися у медзакладах.

Зазначається, що у постраждалий від землетрусу район було відправлено близько 3500 наметів. Близько 2000 з них були встановлені для людей, чиї будинки були зруйновані.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...