facebook

“Виносила дитину, а на очах людей завалювало”: українка, яка дивом вижила під час землетрусу в Туреччині, розповіла про пережите пекло

Українка, яка дивом залишилася жива під час землетрусу в Туреччині, розповіла, як їй вдалося врятуватися і що відбувається в Ізмірі після катаклізму.

Після землетрусу Ізмір накрило цунамі: райони міста опинилися у воді. Кілька рибалок зникли безвісти, передає ТСН.

Повністю зруйновано не менше двох десятків багатоповерхівок. Для тих, хто залишився без житла, влада організувала табір. Деякі ночують у своїх автомобілях.

Як повідомляється, українка Юлія разом з 4-річною донькою в цей момент були в багатоповерхівці. Їм пощастило, встигли вибігти. Вони бачили, як їхній будинок покривається тріщинами.

Жінка згадує все як уві сні: люди сиділи прямо на дорозі, а з гучномовців повідомляли про план евакуації, а також необхідність взяти все найнеобхідніше.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Українка досі не може прийти до тями від того, що місто, в якому вони прожили вже понад шести років, зараз схоже на велику руїну: “Досі розбирають будинки. Нашому району дуже-дуже пощастило. Будинки через один виявилися з тріщинами. Вони не обвалилися, але люди евакуюються: вивозять меблі, одяг, найнеобхідніше. Але в інших районах складніше: люди просто залишилися без житла, без рідних, без дітей. Насправді, дуже страшно”, – розповіла жінка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...