facebook

Папа Римський розкритикував противників карантину

Представник Ватикану вважає, що будь-яка криза посилює соціальну несправедливість.

Папа Римський Франциск розкритикував противників карантинних обмежень і тих, хто на цьому наживається. Про це пише Bloomberg.

“З одного боку, ми маємо збільшення числа тих, хто нещадно нажився на нещастях інших, тих, хто думає лише про себе, хто протестував або скаржився на певні обмежувальні заходи, не в змозі прийняти, що не всі мають однакові здатності та ресурси перед лицем пандемії”, – сказав Франциск.

Представник Ватикану вважає, що будь-яка криза посилює соціальну несправедливість, що вже існує у суспільстві, проте разом з тим, вона здатна пробудити в людства найкращі якості.

Папа Римський стверджує, що держави, які намагаються насамперед врятувати економіку, забувають, що “справжній розвиток має допомагати всім людям і людині як такій”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Нам потрібні зміни. Пандемія призвела до кризи наших організаційних та розвиткових моделей. Це викрило багато несправедливості, тривожну тишу й медичні та наукові проблеми, велика кількість наших братів піддається процесам соціального відторгнення та деградації”, – додав Франциск.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...