facebook

До Києва екстрено госпіталізували бійців у важкому стані з Донбасу: потрібна допомога

На сході України терористи і далі порушують режим тиші і обстрілюють позиції українських військових. Так, на днях було вбито двох українських захисників, ще кілька осіб поранено, є у важкому стані. Зараз бійців доставили у київський госпіталь, де лікуватимуть поранених.

З прохання про допомогу для цих поранених військових звертається відома волонтерка Наталія Юсупова на своїй сторінці у фейсбук, передає “Це моя Україна“.

Так, у своєму дописі вона зазначає наступне:

“Репост! Новини з фронту дуже погані, п’ятеро бійців поранені, серед них є вкрай важкі. Двох морпіхів окупанти вбили. Закінчилися вибори і началось..

В Київ доставили двох бійців, один з ампутацією, іншого в нейрохірургію. Потреб багато, ліки, аналізи, посилки на фронт. Сьогодні я купила ящик ліків на 5 тис і відправила медикам 14,300 грн і публікую звіти ще більш, ніж на 50 тис.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Люди, спасибі, що робите репости, але і допомагайте, хто чим може. Мені кожен день приходять списки потреб. Якщо хто може купити кави і шкарпетки теплі, чим більше, тим краще. Теплі ковдри купила 20 штук, якщо хто ще купить, буду вдячна.

Зараз сезон застуд, окопи НЕ санаторій, сиро, потрібні протизастудні, знеболюючі та для шлунка ліки. Давайте менше слів, більше діла. Спасибі хто допомагає.

Карта для допомоги 5375 4115 0042 7369 і 5358 3853 2000 2464 монобанк, Юсупова”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...