facebook

“90% легень були уражені”: через коронавірус померла молода мама, яка не хотіла йти у лікарню (ФОТО)

Страшна трагедія сталася у сусідній області з Тернопільщиною: у Чернівцях померла молода мама, інфікована коронавірусом, її легені були вражені хворобою на 90%.

Як інформує “Molbuk”, обірвалося життя мешканки Сторожинецького району, яка потрапила до Чернівецької обласної лікарні із підтвердженим COVID-19.

Зокрема, журналістам підтвердили, що померла мешканка села Ясени Катерина Тимчук, в якої медики зафіксували 90% ураженння легень.

Як відомо, раніше небайдужі буковинці організували збір грошей на лікування жінки. Пацієнтка потребувала дороговартісних ліків “Актемра” вартістю 100 тисяч гривенью.

Раніше у коментарі кореспондентці сестра Катерини Тетяна Рошко повідомила, що про свою хворобу 34-річна буковинка дізналася запізно. Хвороба швидко розвивалася.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Тиждень тому, у вівторок, в неї з’явилися перші симптоми – кашель і висока температура. Вона думала, що це застуда, яка за кілька днів мине, тож лікувалася звичайними ліками, збивала температуру, колола антибіотики. В лікарню не хотіла йти, бо довелося би залишати маленьку донечку, якій лише 1,3 року. Вона мама, яка годує дитину грудьми, побоювалася, що зникне молоко. Як кожна мама боялася б залишити дитинку”, – сказала пані Тетяна.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...