facebook

Невідома третя сила жорстоко помстилась бойовикам за вбивство українського бійця , – волонтер

Військові знищили позицію бойовиків, звідки напередодні прилетів ворожий снаряд, який і вбив бійця «ПС» Андрія Підліпнюка на прізвисько Мамай. Про те, як саме проходила спецоперація на Світлодарській дузі – повідомив волонтер Юрій Мисягін.

2b9d9ddc-256c-4e85-83db-d7b68a477c87

Бійці АТО, які перебувають у районі Світлодарської дуги знищили позиції бойовиків, з яких неодноразово прилітали снаряди на позиції українських військових. Напередодні бійцям АТО вдалось провести спецоперацію, яку назвали помстою за смерть Мамая.

«Ми писали, що вчора вранці на передовій Светлодарской дузі трагічно загинув наш хлопець. Гідна людина з великої літери. Увечері помстився.

Третя сила, незрозуміло яка, незрозуміло звідки з’явилася, незрозуміло з чого працювала, але було дуже голосно і точно. Позиції сепарів просто змішувалися з землею.

Коли все закінчилося і сепарня повилазила з укриттів зализувати рани, третя сила трохи пізніше знову жорстко насипала у відповідь. Піхота з передка каже, що такої спокійної і тихої ночі у них не було дуже давно», – повідомив Мисягін.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За даними керівника Мамая, бійця вбив осколок снаряда. Тіло загиблого доправили в Миколаїв, поки немає інформації про день та місце поховання.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...