facebook

Мешканка Нью-Йорка розповіла, як після виборів зустріла Клінтон у лісі

Мешканка штату Нью-Йорк Марго Герстер зустріла кандидатку в президенти США Гілларі Клінтон під час прогулянки в лісі.

Пост у Facebook із розповіддю про цю зустріч зібрав уже понад 111 тисяч лайків.

d5f3c08-clinton-trump-elections3

Моє серце було розбите після оприлюднення результатів виборів, тому я вирішила, що найкращий спосіб відволіктися – це піти з моїми доньками на прогулянку. Тому я вирішила піти з ними до одного з улюблених місць в Чаппакуа. Ми єдині відпочивали там“, – написала Герстер.

За словами жінки, коли вони виходили з лісу, почули дивний шурхіт і побачили, як подружжя Гілларі та Білла Клінтонів гуляють з собаками.

Для збільшення натисніть на зображення

Я обійняла її і сказала, що один з моментів гордості для мене як матері – це коли я взяла доньку Фібі, щоб проголосувати за неї“, – розповіла Гестер.

Вона (Гілларі, ред.) обняла мене і подякувала, а потім вони продовжили свою прогулянку. Я не вірю в знаки, але думаю, безумовно запам’ятаю цей. Дуже пишаюся“, – написала жінка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У коментарях до посту люди підтримують Клінтон і обрурюються з приводу перемоги Дональда Трампа.

Нагадаємо, що соцмережі були шоковані перемогою кандидата від Республіканської партії на виборах у США. “Щось ТРАМПилось”, – реагували користувачі.

Дональд Трамп відомий своїми абсурдними заявами і хизувався своєю скандальністю. Він не боїться гостро висловлюватися на такі теми, як расизм, неприязнь до іммігрантів; здається, йому наплювати на моральні принципи; він дозволяє собі відверте хамство та агресивні виступи.

Жоден інший кандидат не викликав стільки негативних емоцій, як Трамп. Наприклад, сексизм Трампа спровокував жінок ділитися історіями зґвалтувань.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...