facebook

«Це чорт, який не має права називатися патріотом», – Ігор Палиця про Порошенка

Народний депутат і лідер партії «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця відкидає звинувачення експрезидента і лідера «Європейської солідарності» Петра Порошенка в тому, ніби він має прокремлівські зв’язки.

Про це нардеп сказав під час прямого ефіру ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1», повідомляє ТСН.

«Я довго терпів. Поки Порошенко не поїхав Івано-Франківською областю, районними центрами розповідати, що «Палиця представляє Кремль, що він представляє Росію, що він запроданець Росії». Я хочу звернутися до жителів Львівської області, Івано-Франківської, Тернопільської областей. Друзі мої, я досить добре знаю Порошенка, я бачив, що він робив від 14-го року. Друзі, я знаю, що він працював від першого дня свого призначення президентом дуже плотно з Зурабовим, послом Росії в Україні, з Медведчуком Віктором Володимировичем, з Путіним він весь час розмовляв. У нього тільки у 18-му році закрилась Липецька кондитерська фабрика в Росії. У нього тільки в кінці 15-го року відбувся продаж Севастопольського судоремонтного заводу, директор якого визнав, що Росія – власник Криму. Є підписи цього директора в листах, коли він звертався до міністра промисловості Росії, що «уважаемый министр такой-то, я директор такого-то завода», який тоді належав тоді Порошенку, «признаю…». Тобто він визнав, що Росія володіє Кримом. І після цього цей директор був призначений керівником «Зоря Машпроєкту» в «Укроборонпромі», – сказав Ігор Палиця.

Він зазначив, що Порошенко – «це нечесна людина, це запроданець. Це той, хто торгував з Росією, який працював з Росією. Який кинув наших хлопців, з Майдану, які пішли в перші добровольчі батальйони – спочатку кинув в Іловайськ, потім кинув в Дебальцевому. Потім він не зробив нічого, щоб не дати можливості бути Іловайському… Хоча знав вже 5 серпня, що є російські війська під Новоазовськом. Він нічого не зробив. Він хотів знищити всіх патріотів. І сьогодні він претендує бути патріотом? Сьогодні він сварить далі країну: хто говорить російською, українською, хто в яку церкву ходить. Це чорт, який не має права називатися патріотом».

Ігор Палиця також нагадав, що за час президентства статки Порошенка зросли.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Я проаналізував декларацію Петра Олексійовича Порошенка на 2014 рік і на 2019. П’ять років президенства, п’ять років війни, п’ять років українці ставали ще біднішими, п’ять років в Україні ставало все менше можливостей розвиватися. У Петра Олексійовича через п’ять років війни в готівці, записано в декларації, лежить вдома 47 мільйонів доларів і 400 мільйонів гривень у готівці.

Це у президента воюючої країни, яких не було на початок війни. Це 600 кілограмів грошей. Якщо уявити скільки це, це 600 кілограм грошей по 100 доларів США – це 60 мільйонів доларів, які не влізуть у середню сільську хату будь-якого громадянина України. От стільки пан Петро Порошенко після п’яти років президентства і боротьби за Україну, боротьби з Кремлем, зібрав собі грошей», – заявив Палиця.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...