facebook

На День незалежності у 2021 році проведуть парад

Організацію і проведення військового параду до 30-ї річниці незалежності покладено на Кабінет Міністрів.

У Києві пройде військовий парад до 30-річчя незалежності України. Парад військ відбудеться на центральній вулиці Хрещатику і Майдані Незалежності 24 серпня 2021 року. Відповідний указ підписав президент Володимир Зеленський, повідомляє прес-служба глави держави в середу, 21 жовтня.

Організацію і проведення військового параду до 30-ї річниці незалежності поклали на Кабінет Міністрів Украіни.Організаційний комітет потрібно створити протягом місяця.

Також 24 серпня наступного року пройдуть урочистості за участю представників органів державної влади та місцевого самоврядування, іноземних держав, міжнародних організацій, духовенства та громадськості.

Крім того, планується покладання квітів до пам’ятників, пам’ятних знаків, місць поховань видатних українських діячів, борців за незалежність України, учасників війни на Донбасі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, в цьому і минулому році в Києві не проходили військові паради на День незалежності. Ця традиція була скасована після того, як президентом став Володимир Зеленський. У центрі Києва проходили інші заходи в новому форматі. При цьому ветерани та волонтери організовували Марші захисників України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...