facebook

З дня загибелі гумористки пройшло 2 роки: актори “Дизель Шоу” вшанували пам’ять Марини Поплавської (чуттєве відео)

З моменту трагічного ДТП, яке забрало життя Марини Поплавської, пройшло два роки. Актори “Дизель Шоу” вшанували пам’ять колеги зворушливою піснею “Пролітаючи над нами.”  

 

“Сьогодні два роки, як з нами поруч немає нашої гаряче улюбленої подруги, колеги, наставниці й Королеви Гумору – Марини Поплавської.  Її пам’яті ми присвячуємо пісню “Пролітаючи над нами” і зізнаємося їй в нескінченній любові,”  − сказано на сторінці шоу в Facebook.

На кадрах видно, як актори під час виконання ледь стримують сльози, плачуть й глядачі в залі. Свої почуття також висловили користувачі соцмережі в коментарях під роликом.

“Молодці, я плакала”, “Світла пам’ять Марині,”  “Видно як кожному було нелегко і як тряслися руки і губи, бігали очі  До сліз. Друзі, ви найкращі, спасибі що шануєте пам’ять Великого людини!,” “Сльози   з перших нот,  пишуть коментатори.

ніч на 20 жовтня 2018 року актори студії “Дизель Шоу” поверталися до Києва зі Львова, де ввечері пройшов один з концертів їхнього туру. В 6:43 автобус коміків зіткнувся на трасі з вантажівкою. В результаті аварії Марина Поплавська загинула на місці. Відомо, що в момент ДТП актриса перебувала на передньому сидінні, поряд з водієм. Інші актори отримали різні травми.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...