facebook

Моторошне ДТП сколихнуло країну! Кількість постраждалих вражає серед них діти. Наймолодшому 1 рік

Одеської області вранці 17 жовтня в результаті зіткнення двох авто на об’їзній дорозі постраждали 7 осіб, двоє з яких діти одного і 12 років.

Про це йдеться у повідомленні на поліції Одеської області.

За попередніми даними слідчо-оперативної групи Усатівського відділення поліції, яка наразі працює на місці події, 31-річний водій «Таврії», виїжджаючи з заправки на об’їзну дорогу, не надав перевагу у русі автомобілю «Mercedes», що рухався по головній дорозі.

Внаслідок зіткнення транспортних засобів постраждало семеро людей, двоє з яких діти, одного та дванадцяти років. Усі постраждалі доставлені до медичних закладів із травмами різного ступеня тяжкості.

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як ми повідомляли раніше, на Подолі в Києві сталася велика ДТП за участю вантажівки-бетономішалки і п’яти легкових автомобілів. Постраждали дві людини – перехожі, які знаходилися в момент події на Лук’янівській.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...